Brigadieren

Brigadieren

Dinsdag 4 juli 2017

Hallo brigadiers en anderen!

Als eerste willen wij de brigadiers allemaal hartelijk danken voor jullie inzet en flexibiliteit van het afgelopen schooljaar! Daar waar kon werden de kinderen door jullie veilig de weg ‘overgezet’. De ouders waarvan het jongste kind in groep 8 zit halen we voor volgend jaar automatisch van de lijst! Deze ouders (Jeanine Groot Zevert en Anke ten Have) extra bedankt, want jullie hebben je jaren ingezet voor het brigadieren!

Voor de brigadiers die volgend jaar (weer) meedraaien is het van belang door te geven welke dag(en) je beschikbaar bent. Graag doorgeven aan één van ons voor: vrijdag 14 juli! Voor het begin van het nieuwe schooljaar zorgen we dat de nieuwe lijst bij jullie persoonlijk in de bus komt! Geef je niets door dan gaan wij er vanuit dat wij je weer in kunnen plannen op de dag(en) dat je dit jaar beschikbaar was! Het zou voor ons prettig zijn om meerdere dagen aan te geven i.v.m. de indeling. Hierdoor kunnen wij een keuze voor de dag maken en is het makkelijker een lijst samen te stellen.

In de loop van volgend schooljaar wordt er weer een cursus (1 á 1,5 uur) gegeven door de politie. Deze is om 18.30 uur op school. Datum volgt nog.

Ben je nu nog geen brigadier maar mocht je al weten dat je in het schooljaar 2018-2019 ons wilt komen helpen, dan mag je dat altijd doorgeven aan één van ons!

Groeten:

Inge Stronks (06-42611003) en Monique Hahné (06-29396524)


Terug

Winterswijkseweg 20

7134 NE Vragender

0544-372429

antoniusvragender@nullparaatscholen.nl