Oktober maand van de opvoeding

Oktober maand van de opvoeding

Zaterdag 16 september 2017

Beste lezer,

Het Preventie Platform Jeugd organiseert in oktober verschillende activiteiten voor ouders, kinderen en professionals in het kader van de maand van de opvoeding. Op woensdag 4 oktober is er een interactieve theatervoorstelling voor ouders met kinderen, waar ook professionals bij aan mogen sluiten. Vorig jaar trok deze voorstelling 130 bezoekers en was men erg enthousiast over de voorstelling en de gesprekken die er op gang zijn gekomen.

Daarnaast organiseert het Preventie Platform Jeugd het OpvoedSpektakel in het Hof van Eckberge in Eibergen. Op zondag 8 oktober zal deze van 10 uur – 14 uur plaatsvinden voor ouders met kinderen. Het verzoek is of u ouders daar attent op wil maken. Als ouders zich aanmelden via het emailadres: info@preventieplatform.nl  krijgt men 50 % korting op de entreeprijs van het Hof van Eckberge.  

Op maandag 9 oktober wordt het OpvoedSpektakel georganiseerd voor professionals. Organisaties kunnen elkaar informeren en kennis opdoen, en er zijn een aantal gastsprekers die een lezing geven. Daarnaast kan men gebruik maken van de workshop Autisme Belevings Circuit, waarbij door 10 verschillende opdrachten meer kennis en inzicht verkregen wordt over autisme.  

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met het preventie platform jeugd via: info@preventieplatform.nl

Op het prikbord op school kunt u meer informatie vinden.

Terug

Winterswijkseweg 20

7134 NE Vragender

0544-372429

antoniusvragender@nullparaatscholen.nl