Hulp voor de enveloppenactie

Hulp voor de enveloppenactie

Maandag 9 oktober 2017

Beste ouders en/of verzorgers,

We merken dat er veel vragen/onduidelijkheden zijn over het hoe en waarom ouders gevraagd worden te helpen met de enveloppenactie. Het blijkt de afgelopen jaren steeds moeilijker te zijn ouders bereid te vinden om te helpen met de enveloppenactie.

Wat houdt de enveloppenactie in?

We gaan in Vragender huis aan huis langs om geld in te zamelen voor het vieren van het sinterklaasfeest. Als u zich opgeeft krijgt u een deel van Vragender toegewezen en hier brengt u huis aan huis de enveloppen rond. Het is handig dat u op de envelop zet wanneer u van plan bent het weer op te halen.

Vervolgens gaat u later die week weer rond om de enveloppen op te halen. Met het geld dat wordt opgehaald, betalen we alle kosten rondom de intocht van sinterklaas en zijn pieten en het sinterklaasfeest op school. Denk hierbij aan kosten als cadeaus en geld voor surprises op school en peuterspeelzaal, snoepzakken voor kinderen die niet in Vragender naar school gaan, strooigoed tijdens intocht en 5 dec, maar ook tussendoor op school; schminkkosten en kledingkosten etc.

Waarom vragen we u als ouder/verzorger om te helpen? Dit feest is voor alle kinderen in Vragender en u wilt toch ook dat we het sinterklaasfeest kunnen blijven vieren? Door via school ouders te benaderen kunnen we snel veel mensen bereiken en hopen we dat u allen een steentje wilt bijdragen, zodat het voor iedereen een kleine moeite is.

Met vriendelijke groet, Sinterklaascommissie Vragender

Desiree Ribbers 0616665989

Daisy Ikink 0613603914

Terug

Winterswijkseweg 20

7134 NE Vragender

0544-372429

antoniusvragender@nullparaatscholen.nl