JGZ meet en weegt leerlingen gr.6

JGZ meet en weegt leerlingen gr.6

Woensdag 6 december 2017

Samen met ouders/opvoeders en scholen zorgt de Jeugdgezondheidszorg (JGZ) ervoor dat kinderen zich zo goed mogelijk ontwikkelen. Voor het volgen van de groei meten en wegen wij kinderen rond de vijf jaar en in groep 6.

Op dinsdag 19 december meet en weegt de assistente jeugdgezondheidszorg de kinderen van groep 6. Hoe gaat het meten en wegen? De leerlingen worden uit de klas gehaald en met kleren aan gewogen.

Ouders/verzorgers hoeven hier niet bij te zijn. Bij bijzonderheden neemt de JGZ binnen drie weken contact met u op. Wilt u er wel bij zijn? Of wilt u liever niet dat uw kind gemeten en gewogen wordt? Dat kan. Neemt u dan contact met op met de assistente van de JGZ. Graag uiterlijk 3 werkdagen voor de datum van het meten en wegen.

U kunt mailen naar t.grotenhuis@ggdnog.nl. Waar vind ik meer informatie? Informatie over het onderzoek en privacy staat op onze website www.ggdnog.nl/metenenwegen.

Wat als ik vragen heb? U kunt altijd bij het team JGZ terecht voor vragen, advies en informatie. Vraag op school wanneer er een inloopspreekuur JGZ is.

Terug

Winterswijkseweg 20

7134 NE Vragender

0544-372429

antoniusvragender@nullparaatscholen.nl