Het wegbrengen/ophalen van de kinderen

Het wegbrengen/ophalen van de kinderen

Vrijdag 14 september 2018

Beste ouders/verzorgers,

Na een vakantie zijn soms wat regels en gewoontes weggezakt. Dit merkten we ook wat sommige pleinafspraken betreft. De verkeersouders hebben aan mij gevraagd of ik de regels/afspraken weer onder uw ogen wil brengen.

Met vriendelijke groet,

Dicky ter Beek

Wegbrengen en ophalen van de kinderen

* Met het wegbrengen van de kinderen graag via de voorkant het schoolplein opkomen, niet aan de kant van Gunnewick. Dit geldt ook voor de kleuters en peuters. Wel allemaal via de ‘eigen’ deur naar binnen.

* Met het ophalen van de kinderen graag de ‘rotonde’ volgen. Via de parkeerplaats naar het schoolplein lopen en via de kant van het fietsenhok het plein weer verlaten; naar de auto, lopend of met de fiets. Met de fiets bij de brigadiers de weg op.

* Steek zoveel mogelijk over tussen de gekleurde paaltjes. Met of zonder brigadiers. Voor of na schooltijd. Ook met kinderen die nog niet naar de basisschool gaan. Kinderen leren zo heel snel hoe het moet…

* Niet fietsen/steppen op het schoolplein! Ook de kinderen die nog niet op de basisschool zitten gewoon laten lopen met de fiets/step aan de hand. (Jong geleerd, oud gedaan!)

*Corrigeer elkaar alsjeblieft!!! Dit zodat er zo min mogelijk misverstanden ontstaan (“Als hij/zij het mag, mag ik het ook…”)

Erg belangrijk: Informeer ook opa’s, oma’s en andere oppas over deze regels!


Terug

Winterswijkseweg 20

7134 NE Vragender

0544-372429

antoniusvragender@nullparaatscholen.nl