Sinterklaasfeest

Sinterklaasfeest

Gelukkig had Sinterklaas ook dit jaar op 5 december weer tijd om zijn verjaardag op onze school te vieren. Sinterklaas  en de pieten kwamen op school met een echte koets! Niet Amerigo, maar het paard van opa Aloys liep voor de koets. En gelukkig kon opa Henk even helpen. Eerst kwamen Sinterklaas en Hoebedoelie bij ons in de groep. We hebben voor Sinterklaas en Hoebedoelie gezongen, gedanst, getekend en kunstjes gedaan. En natuurlijk hebben we ook van alles verteld, bv. over knuffels, tractors en judo. En natuurlijk hebben we ook grapjes gemaakt:  'Je krijgt de groeten van Klaas.....' Een jongen uit groep 2 kon Malle Pietje perfect nadoen.
Van Sinterklaas hebben de kinderen allemaal een prachtig cadeau gekregen en iedereen was hier heel blij mee! (Eigenlijk wilden de meisjes voor Sinterklaas nog graag het lied 'Onder hele hoge bomen' zingen, maar daar hadden we geen tijd meer voor. Ze hebben dit lied toen voor iedereen tijdens het gezamenlijke Sinterkaasfeest gezongen!)
Daarna hebben we met piet Paëlla, Muziekpiet, Dabedoelie en Trappedoelie spelletjes gedaan. Dit was gezellig, spannend en grappig.
Aan het eind van de ochtend hebben we met alle kinderen van de hele school de verjaardag van Sinterklaas gevierd met dans, zang, spel en.....natuurlijk de polonaise.

In het fotoalbum staan de foto's van het Sinterklaasfeest.

Terug

Winterswijkseweg 20

7134 NE Vragender

0544-372429

info@nullantoniusvragender.nl